Wie zijn wij ?

Bij ER Studio kun je dansen in een gezellige, vriendelijke, professionele en ongedwongen sfeer. Wij vinden het belangrijk dat je je tijdens de dansles op je gemak voelt, plezier hebt en lekker kunt ontspannen. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. Wij verzorgen dans- en sportlessen voor jong en oud! Je kunt bij ons ongeacht je gewicht, lichaamsbouw of uithoudingsvermogen, op een verantwoorde en prettige manier werken aan je lichaam. Naast de wekelijkse lessen bieden wij ook regelmatig workshops aan van docenten of dansers uit binnen- en buitenland. 
Ook organiseren wij gezellige dagen en avonden voor leden, zoals een Ladies night of een dans challenge voor het goede doel.
Dansen bij ER Studio is daardoor meer dan alleen wekelijks een lesje volgen. 

Om het jaar wordt het dansseizoen afgesloten met een optreden in het theater. Een ontzettend leuk project voor de leerlingen om aan te werken. Elke keer weer staan zij te stralen op het podium!

Al onze lessen worden gegeven door enthousiaste en gediplomeerde docenten. Deze docenten zijn erop getraind om de lessen zo te maken, dat iedereen deze lessen op zijn eigen manier kan volgen. Daarnaast zijn onze instructeurs er voor je wanneer je vragen, opmerkingen of ideeën hebt. ER Studio is DE Energetic Rhythm Studio van Purmerend en staat onder dagelijkse leiding van Tamira Steelink.

Laatst aangepast opdonderdag, 06 augustus 2015 12:38