fbpx

Over ER Studio

ER Studio staat onder leiding van Tamira Steelink. Tamira geeft al ruim 15 jaar sport- en danslessen en heeft daarnaast jarenlang op hoog niveau gedanst. Ze danste in heel Europa als achtergrond danseres bij 2- Unlimited en was te zien in diverse videoclips van Nederlandse artiesten. Na haar opleiding Sportmarketing aan de Hogeschool van Amsterdam, heeft ze Balletschool Louise in Purmerend overgenomen en werd ER Studio geboren. ER Studio bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar een is veel meer dan alleen een dansschool geworden.

Tamira heeft diverse opleidingen gedaan, o.a. Groepsles & Streetdance instructor, Personal Training en Voedingsdeskundige en kan jou optimaal begeleiden in gezonde voeding en sport zodat jij je goed voelt en optimaal kunt genieten van het leven.

ER Studio is geen gigantische sportschool, maar een kleinere studio waar persoonlijke aandacht centraal staat. We vinden het fijn om te weten hoe het met je gaat, dat vinden we niet alleen leuk, maar zo kunnen we je ook optimaal begeleiden. Daarnaast motiveren we je om naar de trainingen te komen als jij de motivatie even niet hebt. Heb je gesport en wil je nog even bijkomen met een kopje koffie of sportshake en bijkletsen met je sportbuddy? Plof dan lekker neer op onze lounge bank. Dat kopje koffie krijg je van ons. Altijd!

ER Studio werkt samen met diverse zzp-ers voor het verzorgen van de lessen op onze locatie of externe projecten. Op onze social media vind je meer informatie over ons huidige docententeam!