fbpx

Trainen bij ER Studio

Groepslessen

Onze groepslessen worden gegeven in groepen van maximaal 16 personen. Zo kun je in groepsverband sporten en kunnen wij je goed blijven begeleiden. Kies jij voor een Pump Power of ga je liever voor de Power Yoga of Dance Fit? De lessen zijn geschikt voor alle niveau's. Het aanbod aan lessen is divers en met ons online boekingssysteem of de app plan je je workouts gemakkelijk in.

Small Group Training

Onze Small Group trainingen worden gegeven in kleine groepen van maximaal 8 personen. Zo kunnen we iedereen goed begeleiden, blijft de kwaliteit hoog en kunnen onze trainers zorgen voor de juiste uitdaging en intensiteit. Onze trainers zijn er ook om je te motiveren! Je wordt mentaal en fysiek uitgedaagd en krijgt de resultaten die je graag wilt. Blessures? Ook daar houden we rekening mee. Het aanbod aan lessen is divers en met ons online boekingssysteem of de app plan je je workouts gemakkelijk in.

PT ruimte ER Studio

Personal Training

Wil jij een training die volledig op maat gemaakt is? Kies dan voor personal training. Welke doelstelling je ook hebt, wij helpen je, ongeacht je niveau of leeftijd met het behalen van je doelen. Na een intake maken we een programma op maat, waarin training, voeding en ontspanning centraal staan. Je betaalt alleen voor de uren die je traint en je kunt je workouts flexibel inplannen met je personal trainer. Neem contact met ons op voor beschikbare uren.