fbpx

Verhuur

De studio’s zijn te huur voor het geven van sport- en danslessen of repetities. De locatie is verder uitgerust met twee kleedkamers, toilet & douche, zithoek & keuken en er is Wifi aanwezig. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor de deur en de locatie is met het OV goed te bereiken.

Het huren van een studio kan al vanaf €25 per uur, dit is inclusief alle overige faciliteiten. Wil je een studio huren of heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

danszaal ER Studio

Studio 1

De sport-/ danszaal van 70m2 is voorzien van een spiegelwand (9 meter), verende vloer en Sonos geluidsinstallatie. Er is een usb aansluitpunt en een IPad houder. De ruimte kan verwarmd worden en er kunnen twee ramen open.

In het plafond zitten led lampen die je kunt instellen in alle kleuren of in standaard wit licht. Bewegend of stilstaand, fel of gedimd, het kan allemaal.

In deze zaal hangen standaard 18 sportmatjes die je kunt gebruiken wanneer je de zaal huurt.

PT ruimte ER Studio

Studio 2

Onze Personal Training studio is voorzien van rubberen fitnessvloer en diverse apparatuur en gewichten. De ruimte kan verwarmd worden en er kan een raam open. Er is een Sonos geluidsinstallatie aanwezig.

Deze studio is niet geschikt voor het geven van (grote) groeps- of danslessen.